Ja, wij doen mee aan het Thuis NK (en spelen dus ook nog steeds om het Nederlands Kampioenschap!)
Nee, wij doen niet mee
 
 
 
 
 
 
 
Ik onderteken dit formulier namens het opgegeven team
 
 

Formulier Thuis NK:

Beste NK Deelnemer!


Al gaat het NK niet door zoals we dat gewend zijn, jullie zullen wel met elkaar om het Nederlands Kampioenschap kunnen gaan strijden op het zgn. Thuis NK (Corona Proof!) Jouw team kan er voor kiezen om wel of niet deel te nemen aan het Thuis NK. 


Kies je er voor om deel te nemen dan is dat voor NK ticket houders kosteloos! De betaalde NK fee kan daarnaast (ook als je niet aan het Thuis NK deelneemt) worden omgezet naar deelnamevergoeding dat je in kan zetten in het seizoen 2020-2021 tenzij je aangeeft (een deel) te doneren. Omdat je daarmee het VTT enorm steunt ontvang je dan een speciale prestige schaal met inscriptie voor je team als dank en bevestiging van jullie support en inzet.


Maak in het Formulier Thuis NK je keuze zodat wij deze kunnen bevestigen. 


Voor de Nederlands Kampioen Thuis van elke jeugdcategorie is er een leuke prijs beschikbaar (Ook teams die geen NK ticket hadden mogen zich hier nog voor aanmelden). Nu we even niet samen kunnen voetballen met elkaar spelen we het NK thuis!


Alle bevestigde finalisten van de NK's die zijn afgelast spelen naast het Thuis NK alsnog ook om het officiele Nederlands Kampioenschap. Voor hun zijn er dus 2 prijzen te winnen! Meer over de regels en het spel volgt snel op deze website en per email. 


Het Thuis NK zal in juni en/of juli worden gehouden en meer info over de exacte invulling van deze competitie wordt nog bekend gemaakt. Het team van het VTT is hier mee bezig.