WELKOM OP HET THUIS NK!Speciaal voor de zomer van 2020 organiseert het VTT het THUIS NK voor alle jeugdcategorieen van Nederland, van O8 t/m O17: Wordt ook in het bizarre voetbalseizoen 2019-2020 Nederlands Kampioen!
Met o.a. vragen over voetbal, opdrachten die je samen met je team kan doen op bv. je eigen sporpark en raadsels. Doe mee en wordt Nederlands Kampioen Thuis in jouw categorie!


Deelnemen met jouw team kan gewoon vanuit thuis en deelname kun je via het aanmeldformulier bevestigen! Voor NK Ticket houders geldt dat je ook kan regelen of je de betaalde NK fee wilt laten omzetten naar 2020-2021. 


Voor de Nederlands Kampioen Thuis van elke jeugdcategorie is er een leuke prijs beschikbaar. Nu we even niet samen kunnen voetballen met elkaar spelen we het NK thuis!


Alle bevestigde finalisten van de NK's die zijn afgelast en aan het Thuis NK deelnemen spelen via deze competitie bovendien alsnog om het officiele NK van 2019-2020. Voor hun zijn er dus 2 prijzen te winnen! 


Het Thuis NK zal in juni en/of juli worden gehouden en meer informatie over de exacte invulling van deze competitie wordt nog bekend gemaakt. Het team van het VTT is hier hard mee bezig.


stay free, be creative:

reach your goal

 

Formulier aanmelden Thuis NK